29 februari 2012

Flugsvampar

En blå tröja med flugsvampar, röd kantning i hals och ärmslut. Mjuka och sköna brallor i röd velour.

27 februari 2012

Mysdress/One Piece

Mysdress i svart med gult aptyg i huva och fickor. Den har även en dragkedja som går ända upp i luvan.


Jag har valt att döpa plagg till mysdressar eftersom one piece redan är ett märke. Anledningen till att det står Mysdress/One Piece på min sida är p.g.a att man i "folkmun" kallar dessa plagg one piece oavsett om de är äkta eller som mina, en liten personligare och egen påhittad design :-)

18 februari 2012

Populär matchning

Här ser ni en klänning i grönt med vita hjärtan matchat med lila hals och muddar. Valde även att fålla den med en lila dekorsöm.

Mjuka och sköna veloutights i lila.

Storlek 62


16 februari 2012

Molnbyxor och scarves

Dessa molnmuddisar är förhoppningsvis framme hos mottagaren under morgondagen.

Svarta med vita moln och grå mudd i ben och midja i storlek 86 med extra långa muddar i ben. Dessa går att vika upp eller ha nere.

Matchande scarves.

08 februari 2012

Onepiece/mysdress

Här uppe i norr har vi fått känna på riktig vargavinter.
Med en termometer som visade -34. Brrr...
Detta innebar även vissa förseningar hos snigelposten och jag fick istället jobba på ordentligt för att hinna klart denna beställning. Nu hoppas jag bara att grabbarna som ska få dessa mysdressar hinner få dem under morgondagen eftersom de skall resa bort. Så håll tummar och tår att snigelposten tar igen lite försummad tid ;-)

Här ser ni en svart op/mysdress med blått i huvan och vita kanter runt fickan, helt enligt killens egna önskemål. Även en turkos med turkosa stjärnor i huva och fickor, i storlek 122.

Hoppas det blir många mystimmar i dem.

05 februari 2012

Blommig kofta

Ny variant på kofta. Har valt att ändra lite från original mönstret för att få en lite tightare och bättre passform.

Min bandkantare gjorde verkligen ett bra jobb denna gång vilket gav ett väldigt snyggt resultat.

Storlek 80


 

01 februari 2012

Pippiklänning

Detta har blivit en favoritklänning och så praktisk den är. Det går att välja om man vill ha en ljusrosa prickig klänning eller en gulprickig. Jättesöt. Kommer helt klart bli fler varianter av denna.

Perfekt att ha då man är ute och flänger och far, för hur många gånger har det inte blivit fläckar på kläderna när man ex. varit på restaurang eller bortbjudna på middag. Men med denna hokus-pokus klänning så kan du snabbt vända på den och fläcken är borta :-)